Doorgaan naar hoofdcontent

Jules is jarig! + Aya verkeersweek

Jules is bijna jarig, dus leren we nu vanalles over hoe we een verjaardag vieren! We oefenen op het tellen tot 3, niet enkel opzeggen, maar ook : "zet eens drie kaarsjes op de taart". 
We maakten muziek met de instrumentjes op Jules' zijn feestlied,werkten aan onze schrijfmotoriek met als thema ballonen = rondjes draaien. Geregeld wil ik ook tik tak spelen in de klas, deze keer stond alles in teken van jarig zijn. 
Als hoogtepunt vierden we donderdag zijn verjaardag! We versierden een cake, en smulden die lekker op, samen met de andere 1e kleuters.  

Hier zie je 2 filmpjes van op het feestje : KLIK en KLIK

Ondertussen was het ook Aya verkeersweek, dus die kwam er ook wel af en toe tussen piepen. Iedere ochtend dansen, eens naar een aflevering kijken, leren ons fluo jasje aan te doen en schilderen met fluo verf! 



























































Krullenbol schrijbelen cirkels: 














 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Fijne moederdag!!

  Een hele fijne moederdag, liefste mama's!  Hieronder nog enkele foto's van onze jarige vriendjes: Camillia en Dominguez. Hiep hiep hoeraaa! En de foto's van hoe we moederdag maakten en speelden in de klas:  Vanaf 17 mei zullen we werken rond Elmer de olifant. Wie iets heeft liggen thuis , breng het gerust mee!  Groetjes juf Lien

Naar de Kinderboerderij!

 Op dinsdag vertrokken we met alle eerste kleuterklassen naar 't herreke , een kinderboerderij in Heestert.  We mochten een rondleiding doen met de boer en zo alle dieren ontdekken, een ritje op een pony en in de namiddag mochten we een toertje doen met de huifkar in de velden, de pony's poetsen en spelen op het speelplein.  In de namiddag smulden we ook van een lekker ijsje!  Kijk hieronder voor de foto's ! 

ri ra rupsjes

  Ik bracht een potje mee met daarin 4 gekke beestjes... 4 baby rupsjes wonen in onze klas!  Nu kunnen we ze zien groeien, en binnenkort gaan ze een coconnetje maken.  Hiep hiep Hoeraaaah voor Paulina! Hiep hiep hoeraaah voor Yasna!! 3 jaar!